Schoenonderhoud

Ervaar de ultieme schoenpoets service van Mister Ciccio. Ik reinig jouw schoenen, voeden het leer en brengen ze weer tot leven. Ik maak gebruik van hoogwaardige Saphir Médaille d’Or en Italiaanse LM Professional producten, die bekend staan om hun uitzonderlijke kwaliteit. Van reiniging tot het aanbrengen van de perfecte glans, elk detail wordt zorgvuldig behandeld. Voor zowel suede, nubuck of glad leren schoen, gedragen of nieuw gekochte schoenen.

Jouw schoenen zullen er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook langer meegaan dankzij de zorg en aandacht die ze krijgen. Laat jouw schoenen verwennen door mij als Mister Ciccio en geniet van de ultieme verzorging voor jouw favoriete paar schoenen.

Het poetsen van schoenen heeft verschillende voordelen, waaronder:

 1. Uiterlijk: Een van de meest voor de hand liggende voordelen van het poetsen van schoenen is dat het zorgt voor een nette, glanzende uitstraling. Goed gepoetste schoenen zien er professioneler en stijlvoller uit dan vuile, ongepoetste schoenen.
 2. Levensduur: Het regelmatig poetsen of onderhouden van schoenen kan de levensduur van het leer verlengen. Door vuil en stof te verwijderen en het leer te voeden met schoencrème of wax, blijft het leer soepel en gaat het minder snel scheuren of barsten.
 3. Waterbestendigheid: Saphir Médaille d’Or en LM Professional schoencrème bevatten ingrediënten die helpen om de schoenen waterbestendig te maken. Dit kan vooral handig zijn bij regenachtig weer, omdat het helpt om het leer te beschermen tegen vocht.
 4. Bescherming: Het poetsen van schoenen kan ook helpen om ze te beschermen tegen krassen en andere beschadigingen. De schoensmeer of polish kan fungeren als een beschermende laag over het leer, waardoor het minder kwetsbaar wordt voor beschadigingen.

Saphir Médaille d’Or is een merk van schoenpoets dat bekend staat om zijn hoogwaardige ingrediënten en uitstekende resultaten. Het gebruik van Saphir Médaille d’Or kan nog enkele extra voordelen hebben, waaronder:

 1. Kwaliteit: Saphir Médaille d’Or gebruikt alleen hoogwaardige ingrediënten in hun producten, wat betekent dat het leer van uw schoenen wordt gevoed met de beste voedingsstoffen en conditioners. Dit kan de levensduur van uw schoenen verlengen en ervoor zorgen dat ze er altijd op hun best uitzien.
 2. Glans: Saphir Médaille d’Or biedt verschillende producten die zijn ontworpen om een prachtige glans te geven aan uw schoenen. Hun polish kan helpen om de kleur van het leer te verbeteren en een prachtige, diepe glans te creëren.
 3. Kleurbescherming: Saphir Médaille d’Or biedt ook producten die zijn ontworpen om de kleur van uw schoenen te beschermen en te verbeteren. Hun producten kunnen helpen om vervaging te voorkomen en de kleur van het leer te herstellen.
 4. Verzorging: Saphir Médaille d’Or biedt niet alleen polish en schoensmeer, maar ook producten voor het reinigen en verzorgen van uw schoenen. Hun reinigingsmiddelen kunnen helpen om vuil en vlekken te verwijderen, terwijl hun verzorgingsproducten het leer kunnen voeden en beschermen.

Wil je jouw schoenen een echte opfrisbeurt geven? Stuur ons dan even een berichtje e-mail info@misterciccio.nl. Hieronder op deze pagina vind je een overzicht van al onze beschikbare programma’s en de bijbehorende prijzen.

 • Tas poetsservice – Glad leer

  34,50 incl. btw.

 • Sneakerpoetsservice

  40,0055,00 incl. btw.

 • Schoenpoetsservice – Suède en Nubuck

  40,00 incl. btw.

 • Schoenpoetsservice – Nieuwe schoenen

  25,0040,00 incl. btw.

BEKIJK DE WINKEL

“VAKMANSCHAP, INDIVIDUALITEIT EN DUURZAAMHEID IN HANDGEMAAKTE SCHOENEN.”