Service

Bij Mister Ciccio staat een uitstekende service voor handgemaakte schoenen met een perfecte pasvorm centraal. Als Mister Ciccio bied ik persoonlijk advies en kom ik graag naar jou toe, waar je ook in de regio Den Haag en Rotterdam woont. Tijdens ons bezoek zal ik leerstalen, schoenzolen en passchoenen meebrengen, zodat we jouw ideale schoenmaat kunnen bepalen en samen de perfecte schoen kunnen vinden.

AANMEETSERVICE

Als Mister Ciccio is mijn voornaamste doel om mijn klanten te voorzien van ongeëvenaarde pasvorm en comfort met onze op maat gemaakte schoenen. Om dit te bereiken, bied ik een uitgebreide aanmeet service aan, waarbij ik jou persoonlijk begeleid gedurende het hele proces. Jouw individuele wensen en stijlvoorkeuren zijn hierbij van het grootste belang. Aarzel niet om een afspraak te maken en mijn atelier in Rhoon te bezoeken. Stuur meteen een e-mail naar info@misterciccio.nl of bel 0103216688 om een afspraak te plannen. Videobellen kan ook, klik hier om een afspraak te maken.

SCHOENONDERHOUD

Naast het leveren van hoogwaardige schoenen, voorzie ik mijn klanten ook van extra services om ervoor te zorgen dat hun schoeisel de best mogelijke zorg krijgt. Ik bied onder andere schoenpoets- en onderhoudsdiensten aan, waarbij ik gebruik maak van de uitmuntende producten van LM Professional uit Italië en het hoogwaardige Saphir Médaille d’Or. Hiermee verzorg ik de reiniging, voeding, kleuring, glans en optimale bescherming van de schoenen. Jouw schoenen verdienen niets minder dan de allerbeste behandeling, en dat is precies wat ik lever.

3D CUSTOMIZING

Met het Customize-programma van Mister Ciccio kan je je eigen unieke handgemaakte schoenen ontwerpen. Je kunt kiezen uit verschillende leersoorten, leest en type zool en je hebt volledige vrijheid om de kleur en stijl van jouw schoenen te bepalen. Zo creëert je een paar schoenen dat helemaal bij jouw past en uniek is in zijn soort.

PATINA ART

Mijn uniekheid ligt in het handpatineringsproces, waar vakartiesten de schoenen met de hand kleuren met zorgvuldig geselecteerde pigmenten en kleurstoffen, wat resulteert in een exclusieve uitstraling. Bij Mister Ciccio sta ik garant voor hoogwaardige kwaliteit en buitengewone ontwerpen. Geen enkel paar schoenen is hetzelfde, waardoor het patina-proces echt uniek is.

RESPECT VOOR DE PLANEET

Vanwege mijn respect voor onze planeet, kies ik ervoor om duurzame productiemethoden te gebruiken, waaronder het gebruik van leer van gerenommeerde Italiaanse leerlooierijen. Deze looierijen hanteren processen die minder chemische stoffen vereisen, wat gunstig is voor het milieu. Bovendien bied ik ook plantaardig gelooid leer aan, dat is voorzien van een keurmerk. Plantaardig gelooid leer is vrij van giftige stoffen zoals Azo-kleurstoffen, nikkel, PCP of chroom VI. Op deze manier draag ik bij aan een verantwoorde en milieubewuste keuze voor hoogwaardige lederproducten.

“VAKMANSCHAP, INDIVIDUALITEIT EN DUURZAAMHEID IN HANDGEMAAKTE SCHOENEN.”