Over ons

Ik ben ervan overtuigd dat iedere klant uniek is. Daarom lever ik een op maat gemaakte service om ervoor te zorgen dat jouw schoenen perfect passen bij jouw voeten en optimaal comfort bieden tijdens het dragen.

Mijn missie

Bij Mister Ciccio is mijn missie om jou te voorzien van met de hand vervaardigde schoenen van de allerhoogste kwaliteit. Jouw tevredenheid staat voorop, en daarom bied ik een gegarandeerde pasvorm en persoonlijk advies. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen uniek is, en daarom bied ik een gepersonaliseerde service om ervoor te zorgen dat jouw schoenen perfect bij jouw voeten passen en het ultieme comfort bieden.

De schoenmakers waar ik mee werk behoren tot de beste in het vak en werken uitsluitend met materialen van topkwaliteit en geavanceerde technieken. Hierdoor ontstaan schoenen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook stijlvol en tijdloos. Jouw schoenen zijn immers een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid, en daarom help ik je graag bij het kiezen van de perfecte stijl die naadloos aansluit bij jouw individuele smaak.

Naast het leveren van hoogwaardige schoenen, bied ik ook aanvullende diensten aan, zoals het poetsen en onderhouden van jouw schoenen. Zo krijgen ze de best mogelijke zorg en blijven ze in optimale staat. Bovendien maak ik gebruik van de beste schoencrème ter wereld, Saphir Médaille d’Or en LM Professional uit Italië, om jouw schoenen te poetsen, zodat ze er weer als nieuw uitzien, ongeacht hoe vaak je ze draagt.

Hieronder vind je mijn gegevens:

Mister Ciccio
Parallelstraat 22
3161BE Rhoon

Telefoonnummer: 0103216688
Buiten Nederland: +31103216688
mailadres: info@misterciccio.nl

Handelsregisternummer:
70139865

BTW-registratie nummer:
NL001723798B71

“VAKMANSCHAP, INDIVIDUALITEIT EN DUURZAAMHEID IN HANDGEMAAKTE SCHOENEN.”